Fodboldpræsten

Er en Familie , Komedie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, William Rosenberg, Alma Olander Dam Willumsen, Betty Helsengreen fra 1951

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Folkekomedie med Jørgen Reenberg i titelrollen som Søren, der både er habil landsholdsspiller og teologistuderende. Det ser filmen, måske i mild modsætning til dens samtid, ikke noget mærkværdigt i. Og Sørens ægteskab med rigmandsdatteren Inger er heller ikke noget at gøre indsigelser imod, for hun bruger sin tid på at hjælpe til på et lokalt herberg for piger, der er kommet 'i ulykke'. Præsten får bragt både menigheden og det lokale fodboldhold på ret kurs. Byens liv og puls er taget sikkert af instruktøren Alice O?Fredericks med hjælp på spillesiden af bl.a. en veloplagt Ib Schønberg.

Fodboldpræsten

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Fodboldpræsten
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1951
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere