Dc Super Hero Girls: Intergalaktiske Spil

Er en Familie , Animation film instrueret af Jennifer Coyle med skuespillerne Mae Whitman, Grey Griffin, Anais Fairweather, Teala Dunn

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
169 kr Altid Se nu

Plot

Gør dig klar til De intergalaktiske lege som er en venskabelig konkurrence der har til formål at bringe fred over hele galaksen, men når disse hold konkurrerer kan det blive lidt hektisk! Konfronteret med Korguar Academy og Female Furies, kan Super Hero High-holdet vinde mesterskabet? Gå sammen med Wonder Woman, Supergirl og Batgirl når de afslører en endnu større udfordring uden for banen, idet det ene af holdene har et skummelt motiv med at deltage i konkurrencen. Lad kampen og spændingen begynde!

Dc Super Hero Girls: Intergalaktiske Spil

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Dc Super Hero Girls: Intergalactic Games
Instruktør Jennifer Coyle
Udgivelsesår 0
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere