The Accountant

Er en Thriller, Drama film instrueret af Gavin O'Connor med skuespillerne Inder Kumar, Jean Smart, Jeffrey Tambor, Alison Wright fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Den lettere autistiske Christian Wolff arbejder freelance som bogholder for en række farlige forbryderorganisationer. Da Wolffs seneste arbejdsgiver kommer i søgelyset for hvidvaskning af penge, tager han et legitimt job hos et respekteret robotfirma. Nærmere granskning af deres regnskaber viser dog, at noget er helt galt. Samtidig begynder dødstallet omkring Wolff at stige drastisk.

The Accountant

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Accountant
Instruktør Gavin O'Connor
Udgivelsesår 2016
Tags autisme(autism), kriminelle(criminal), revisor(accountant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere