Intersections

Er en Romantik, Thriller film instrueret af David Marconi med skuespillerne Affif Ben Badra, Marie-Josée Croze, Frank Grillo, Moussa Maaskri fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Taylor og Scott Dolan er på bryllupsrejse i Marokko, hvor Taylor pønser på at slå sin velhavende ægtemand ihjel med hjælp fra sin elsker Travis. Tingene går skævt, da alle parter bliver involveret i et blodigt biluheld på en øde vej. De slipper væk fra et harmonikasammenstød ved et øde vejkryds og møder en gruppe overlevere, heriblandt en eftersøgt smugler, en fransk kvinde med et sygt barn og Saleh, en mystisk reparatør. De tager på en rejse med dobbeltspil og afsløring, der kulminerer i medinaen i Essaouira.

Intersections

Detaljer

Genre Romantik, Thriller
Originaltitel Intersections
Instruktør David Marconi
Udgivelsesår 2013
Tags mord(murder), bil ulykke(car accident), ørken(desert)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere