Before Midnight

Er en Romantik, Drama film instrueret af Richard Linklater med skuespillerne Enrico Focardi, Ariane Labed, John Sloss, Jennifer Prior fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Celine og Jesse er et fransk-amerikansk par, der bor i Paris med deres døtre. På en ferie til Grækenland begynder de at sætte spørgsmålstegn ved deres liv, og pludselig er intet længere sikkert. Oscar-nomineret romantisk drama, der er den sidste del af en trilogi efter "Before Sunrise" og "Before Sunset."

Before Midnight

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Before Midnight
Instruktør Richard Linklater
Udgivelsesår 2013
Tags Hotel, Forfatter(author), drøm(dream), Grækenland(greece), Forfatter(writer), venner(friends), Hotel værelse(hotel room), lufthavn(airport), græsk(greek), sommer ferie(summer vacation), Twin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film