Alien: Covenant

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne Jussie Smollett, Goran D. Kleut, Uli Latukefu, Tess Haubrich fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end paradis de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

Alien: Covenant

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel Alien: Covenant
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 2017
Tags efterfølger(sequel), plads rejse(space travel), Alien, videnskabsmand(scientist), plads(space), Gore, syre(acid), infektion(infection), rumskib(spaceship), robot, ydre plads(outer space), biologiske eksperiment(biological experiment), æg(egg), folkedrab(genocide), Android, ingeniør(engineer), oprettelse(creation), Xenomorph, alien teknologi(alien technology), genetiske mutation(genetic mutation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere