Look Who's Talking Too

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Amy Heckerling med skuespillerne John Travolta, Damon Wayans, Roseanne Barr, Gilbert Gottfried fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Mikey, den højttænkende baby, er tilbage. Sidst lykkedes det ham at få sin mor gift med sin bedste ven, James. Nu har hans forældre sat en ny lille baby i verden. Mikey står overfor sit livs største udfordring – sin lillesøster, Julie. Julie er en skrap baby, der har sin egen mening om tingene og snakker lige så højt dom sin storebror. Nu bliver der for alvor kamp om forældrenes opmærksomhed. Men da de voksne begynder at opføre sig som børn og tale om skilsmisse, må Mikey og Julie tale dem til fornuft. For det er trods alt dem der snakker…

Look Who's Talking Too

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Look Who's Talking Too
Instruktør Amy Heckerling
Udgivelsesår 1991
Tags kvinde direktør(woman director), familie(family), graviditet(pregnancy), Brother søster forholdet(brother sister relationship), baby, taler baby(talking baby)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere