Hver dag

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Michael Sucsy med skuespillerne Maria Bello, Tara Nicodemo, Lucas Jade Zumann, Ian Alexander fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Den 16-årige pige Rhiannon tiltrækkes af en mystisk sjæl ved navn A, der bor i en ny krop hver dag. De mærker forbindelsen imellem dem, og hver dag må de lede efter hinanden uden at vide, hvad eller hvem den næste dag bringer. Rhiannon må sande, at det ikke er nemt at elske nogen, som er en ny person den næste dag, og sammen står de nu overfor deres livs sværeste beslutning.

Hver dag

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel Every Day
Instruktør Michael Sucsy
Udgivelsesår 2018
Tags transformation, baseret på unge voksen roman(based on young adult novel), baseret på roman eller bog(based on novel or book), kroppen skifte(body switch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere