Amazing Grace

Er en Romantik, Historisk, Biografi film instrueret af Michael Apted med skuespillerne Youssou N'Dour, Michael Gambon, Benedict Cumberbatch, Nicholas Farrell fra 2006

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

William Wilberforce, der er en ivrig fortaler for britisk afskaffelse af slaveriet, holder 1797 ferie for att tage vare på sit helbred. Men i stedet bliver han deprimeret og frustreret over håbløsheden ved sin kamp. Han møder den charmerende Barabara Spooner og finder i hende en nær ven, han kan lette sit hjerte over for. Wilberforce har kun ganske få allierede, og en af dem er hans mentor John Newton, en tidigare kaptajn på et slaveskib, der nu er blevet præst og forfatter til den velkendte salme Amazin Grace. Sammen med sine allierede kæmper Wilberforce mod fokets ligegyldighet og med den økonomisk styrede opposition, der er fast beslutten på at lade slaveriet fortsætte. Alt dette til trods finder Wilberforce inspiration i syn nyvunde kærlighed och genoptager kampen med ny idéer, der fører til en stor sejr for social retfærdighed.

Amazing Grace

Detaljer

Genre Romantik, Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Amazing Grace
Instruktør Michael Apted
Udgivelsesår 2006
Tags 18 århundrede(18th century), historie(history), fantastisk Grace Salme(amazing grace hymn), abolitionist, havet Voyage(sea voyage), slave handel(slave trade), salme(hymn)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere