barbie i et modeeventyr

Er en Familie , Animation film instrueret af William Lau med skuespillerne Diana Kaarina, Patricia Drake, Tabitha St. Germain, Adrian Petriw fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Følg Barbie på et farverigt, moderne eventyr med masser af mode, venner og sjov! Barbie og hendes hund Sequin flyver til Paris for at besøge hendes tantes flotte modehus, som til hendes chok er ved at lukke dørene for sidste gang. Da Barbie finder tre fortryllende Flairies med magiske kræfter, udtænker hun en genial plan for at redde tantens modehus. Hun giver endda inspiration ti den generte modedesigner Alice, og sammen skaber de et overdådigt modeshow. Barbie viser, at magien virker, når man tror på sig selv.

barbie i et modeeventyr

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie i et modeeventyr
Instruktør William Lau
Udgivelsesår 2010
Tags Barbie, Magic, mode(fashion)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film