Barbie: Prinsesse På Rockeventyr

Er en Familie , Animation film instrueret af Karen J. Lloyd med skuespillerne Rachel Harrison, Michael Dobson, Peter Kelamis, Bethany Brown fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Gør dig klar til at rocke løs! I denne fængende musical spiller Barbie ? prinsesse Courtney, en moderne prinsesse som får verden vendt på hovedet, da hun bytter plads med Erika, en berømt rockestjerne. To meget forskellige verdener kolliderer når prinsesse Courtney ved en forveksling blir sendt til Camp Pop og Erika til Camp Royalty. Mens lederne af de rivaliserende lejre prøver at rette op i forvekslingen, har både Courtney og Erika det sjovt med at tilpassse sig en anden verden, samtidig med får de nye, uventede venner.

Barbie: Prinsesse På Rockeventyr

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel Barbie In Rock 'N Royals
Instruktør Karen J. Lloyd
Udgivelsesår 2015
Tags prinsesse(princess), Barbie dukke(barbie doll)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film