Marco Macaco

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Jan Rahbek med skuespillerne Peter Frödin, Rune Tolsgaard, Tommy Kenter, Jess Ingerslev fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Aben Marco arbejder som strandbetjent på en stille tropeø, hvor han bejler til den dejlige Lulu. Desværre får han en rival i den charmerende nytilflytter Carlo, der bygger et kolossalt, abeformet kasino midt på Marcos strand. Da Marco opdager Carlos sande, skurkagtige hensigter, bliver både pirater, kæmperobotter og søuhyrer involveret i hans forsøg på at vinde Lulu tilbage og redde sin ø.

Marco Macaco

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Marco Macaco
Instruktør Jan Rahbek
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere