Bad Day for the Cut

Er en Thriller film instrueret af Chris Baugh med skuespillerne Nigel O'Neill, Frankie McCafferty, Ryan McParland, Lalor Roddy fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Har man smag for moderne, blodige engelske gangsterfilm med sort humor, er Bad Day for the Cut måske lige noget. Donal (Nigel O’Neill) lever en stille tilværelse, der omfatter besøg på den lokale pub, lidt reparation af biler og ikke så meget andet. Han bor stadig hjemme hos sin mor, selvom han er ved at være godt oppe i årene. Da hans gamle mor bliver dræbt under mystiske omstændigheder, vågner Donal op til dåd. Han hanker op i jagtgeværet og begiver sig ud på en hævnmission!

Bad Day for the Cut

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Bad Day for the Cut
Instruktør Chris Baugh
Udgivelsesår 2017
Tags Irland(ireland), hævn(revenge), mord(murder), prostitueret(prostitute), landmand(farmer), mørk komedie(dark comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere