Pokemon 4ever

Er en Fantasy, Animation film instrueret af Jim Malone med skuespillerne Rachael Lillis, Veronica Taylor, Maddie Blaustein, Ikue Ōtani fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

Alle dine yndlings Pokémon figurer er tilbage, og er samlet for første gang af den legendariske Pokémon Celebi og Suicune, i denne seneste spændende Pokémon eventyr! For at undslippe en grådig Pokémon jæger, skal Celebi bruge det sidste af sin energi til at rejse gennem tid til i dag. Celebi medbringer Sammy, en dreng, der havde forsøgt at beskytte den. Sammen med Ash, Pikachu, og resten af banden, Sammy og Celebi støder på en fjende langt mere avanceret end jægeren efterladt i fortiden. Denne nye fjende har en Pokeball kaldes en "Sorte Kuler", som forvandler Pokémon det fanger ind i onde og langt stærkere skabninger. Når Celebi fanges, er skæbnen for hele skoven truet. Lad POKÉMON 4EVER transport dig til en verden af eventyr som Ash, Suicune og resten træffe foranstaltninger til at redde dagen!

Pokemon 4ever

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel 劇場版ポケットモンスター セレビィ 時を越えた遭遇(であい)
Instruktør Jim Malone, Kunihiko Yuyama
Udgivelsesår 2002
Tags efterfølger(sequel), Pokémon, Celebi
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere