Call Me Claus

Er en Familie film instrueret af Peter Werner med skuespillerne Victor Garber, Frankie Faison, Whoopi Goldberg, Taylor Negron fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Julemand Søges er på samme tid vildt sjov og fantastisk rørende. En øjeblikkelig juleklassiker fra producerholdet Lisa Sanderson, Garth Brooks og Whoopi Goldberg. Hovedrollen spilles af Oscar-vinderen Whoopi Goldberg (Bedste kvindelige birolle, 1990 - Ghost), og Nigel Hawthorne yder en imponerende præstation som julemanden. Lucy Cullins (Goldberg) er en mavesur dame med kort lunte, som er producer på en homeshopping-kanal, hvor hun er ansvarlig for ansættelse af tv-stationens julemand. Nigel Hawthorne er den "ægte" julemand, som står for at afslutte sin 200-årige ansættelseskontrakt, men først må overbevise Lucy om, at hun er hans perfekte afløser. Komedien er en sjov, rørende og forfriskende fortælling om den sande juleånd.

Call Me Claus

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Call Me Claus
Instruktør Peter Werner
Udgivelsesår 2001
Tags jul(christmas), Santa Claus
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere