piger i trøjen 2

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Jan Hertz, Berrit Kvorning, Magi Stocking, Lille Palle fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hermann (Klaus Pagh) arbejder i NATOs hovedkvarter i Bruxelles og er kun hjemme i weekenden. Han er ikke så lidt af en mandschauvinist. Derfor har hans kone Merete (Berrit Kvorning) undladt at fortælle ham, at hun har gjort karriere i hæren - og er blevet løjtnant. I Meretes regiment mistænker seniorsergent Vasby (Dirch Passer) hende for at være spion p.g.a. hendes "mystiske" samtaler til NATO. Det udvikler sig til en morsom spionjagt - og mange bliver indblandet. Da Hermann bliver genindkaldt, "glemmer" han at fortælle det til sin kone. Hvordan Meretes og Hermanns møde i trøjen foregår, og hvad enden på det hele bliver, må De hellere selv se!

piger i trøjen 2

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel piger i trøjen 2
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1976
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere