Barbie Mariposa og hendes sommerfugle fe venner

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Conrad Helten med skuespillerne Kathleen Barr, Erin Mathews, Alessandro Juliani, Alistair Abell fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Oplev Barbie i et splinternyt eventyr med sommerfuglefeer! Mariposa er en smuk sommerfuglefe, der elsker at læse og drømme om den verden, der ligger udenfor hendes fødeby, Flutterfield. Flutterfield er beskyttet af dronningens skinnende, magiske lys, men da dronningen bliver forgiftet af den onde fe Henna, begynder de specielle lys at gå ud ét efter ét. Nu skal den modige Mariposa og hendes venner rejse udenfor byens beskyttende grænser for at lede efter en skjult kur, der kan redde dronningen.

Barbie Mariposa og hendes sommerfugle fe venner

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation
Originaltitel Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends
Instruktør Conrad Helten
Udgivelsesår 2008
Tags Barbie
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film