Meet the Fockers

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Jay Roach med skuespillerne Tim Blake Nelson, Kali Rocha, Max Hoffman, Shelley Berman fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Det varsler ilde for Greg Focker, da hans strenge agent-svigerfar vil møde Gregs forældre, der er yderst utraditionelle. Der er dømt familiesammenstød i højeste potens!

Meet the Fockers

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Meet the Fockers
Instruktør Jay Roach
Udgivelsesår 2004
Tags familie(family), forældre børn forholdet(parents kids relationship), jøde(jew), CIA, forældre-in-law(parents-in-law), Dårlig svigerfar(bad father-in-law), Florida, bare gift(just married), uægte søn(illegitimate son), Køn terapi(sex therapy), antiautoritarian opvækst(antiautoritarian upbringing), ordnet(orderly), anti-autoritær opvækst(anti-authoritarian upbringing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film