F For Får – Bondens Lamaer

Er en Komedie, Kort, Animation film instrueret af Jay Grace med skuespillerne Sean Connolly, Richard Webber, Justin Fletcher, John Sparkes fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu

Plot

Da bonden og Bitzer skal på dyrskue, sniger Frode sig væk og er opsat på at lave lidt ballade. Frode får øje på en auktion, hvor han ser tre eksotiske og meget listige lamaer komme under hammeren. Frode lader sig straks begejstre af deres fantastiske numre og er snedig nok til at få den uvidende bonde til at købe dem. Vel hjemme på bondegården lever Frode højt på sit lille nummer og overbeviser flokken om, at lamaerne er lige, hvad de har brug for til at sætte lidt liv i kludene. Til at begynde med er det hele sjov og ballade, men snart finder de nye lama-bofæller sig lidt for godt til rette i deres nye hjem. Da det hele kommer ud af kontrol, er Frode nødt til at få dem smidt ud igen og redde bonden.

F For Får – Bondens Lamaer

Detaljer

Genre Komedie, Kort, Animation
Originaltitel Shaun The Sheep: The Farmer's Llamas
Instruktør Jay Grace
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere