solen stiger

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Philip Kaufman med skuespillerne Mako Iwamatsu, Toshishiro Obata, Jeff Imada, Peter Crombie fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

USA og Japan er på vej mod 3. Verdenskrig. Den vil ikke blive kæmpet med krudt og kugler - for i en verden, hvor alt kan forhandles, styrer computerne slaget. En agent bliver tilkaldt for at efterforske mordet på en call-girl i et japansk firma. Han og en betjent med et usædvanligt kendskab til japansk kultur må optrevle mysteriet bag mordet ved at begive sig ned i en "skyggeverden" fuld af futurisk teknologi, ældgamle traditioner og forvirrende tilhørsforhold.

solen stiger

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel solen stiger
Instruktør Philip Kaufman
Udgivelsesår 1993
Tags politiet(police), journalist, USA, korruption(corruption), baseret på roman(based on novel), mord(murder), detektiv(detective), part(party), Restaurant, Japan, virksomheden(company), kørestol(wheelchair), japansk(japanese), overraskelse slutter(surprise ending), skudsikre vest(bulletproof vest), Seppuku, harakiri, parkering garage(parking garage), Krimi(whodunit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film