Overlords

Er en Science fiction, Action, Krig film instrueret af Rob Pallatina med skuespillerne Tom Sizemore, Dominique Swain, Anthony Jensen, Matthew Amerman fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Amerikanske soldater stiger i land under den historiske D-dag på Normandiets strande. Et specialforbund sætter sig fast i krydsilden med tyske skruppelløse soldater uden hjælp i syne. Hurtigt forstår de at deres træning ikke er tilstrækkelig for at fuldende missionen, da Nazisterne med succes har udviklet et hemmeligt våben langt udover, hvad menneskeligheden har oplevet før. Skal de klare sig ud af det inferno, de er havnet i, findes der kun en udvej, dø eller dræbe absolut alt som står i vejen for dem.

Overlords

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Krig, Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Nazi Overlord
Instruktør Rob Pallatina
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere