Officer Og Gentleman

Er en Romantik, Drama film instrueret af Taylor Hackford med skuespillerne Robert Loggia, Louis Gossett, Jr., Louis Gossett Jr, Tony Plana fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Enspænderen Zack Maya (Richard Gere) kommer ind på den officerskolen for at blive pilot i den amerikanske flåde og i løbet af 13 kvalfulde uger lærer han betydningen af disciplin, kærlighed og venskab. Louis Gossett Jr. vandt en Oscar for sin fremragende fremstilling af den skrappe eksercitsinstruktør som lærer Zack om at ingen kna klare sig på egen hånd. Og mens Gossett advarer den unge officer mod de lokale piger som vil gøre alt at blive gift med en pilot, lærer Zack med tiden at elske en af dem (Debra Winger). Men hans medofficer (David Keith) kæmper med en helt anden skæbne.

Officer Og Gentleman

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel An Officer And A Gentleman
Instruktør Taylor Hackford
Udgivelsesår 1981
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), officer, flåde(navy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film