God's Own Country

Er en Romantik, Drama film instrueret af Francis Lee med skuespillerne Sarah White, John McCrea, Moey Hassan, Josh O'Connor fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den unge fårefarmer, Johnny, er følelsesmæssigt ude af balance. Hans far er delvist lammet efter et hjerteanfald og sammen med sin bedstemor, er de ene om at drive farmen. Da læmmeperioden nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter den unge rumæner Gheorge. Gheorges ankomst er starten på et intenst forhold mellem de to unge mænd, og det får Johnny til at betragte sig selv i et ganske anderledes lys.

God's Own Country

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel God's Own Country
Instruktør Francis Lee
Udgivelsesår 2017
Tags bøsse(gay), landmand(farmer), bøsse interesse(gay interest), bøsse forholdet(gay relationship), vandrende farmworker(migrant farmworker)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere