Æblet & Ormen

Er en Familie film instrueret af Mads Juul med skuespillerne Rune Tolsgaard, Sidse Babett Knudsen, Tommy Kenter, Lars Hjortshøj fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

I 'Æblet og Ormen' er Torben et struttende blankskinnende æble med en drøm: At lykkes som udstillingsæble i frugtafdelingens strålende rampelys. Livsdrømmen knuses, da en orm en solskinsmorgen stikker sit hoved ud gennem Torbens blanke skind og han rystes ned fra træet af de panikslagne andre æbler. Nede på jorden møder han æblevennen Newton, og han må nu i følgeskab med Newton udføre en halsbrækkende plan for at slippe af med ormen, som for resten hedder Silvia og er meget flink.Anders Morgenthaler har med 'Æblet og Ormen' lavet en frugt-roadmovie.

Æblet & Ormen

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Æblet & Ormen
Instruktør Mads Juul, Anders Morgenthaler
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere