Min Søsters Børn Alene Hjemme

Er en Familie film instrueret af Martin Miehe-Renard med skuespillerne Sebastian Kronby, Troels Malling Thaarup, Søren Vejby, Sally Jagd Miehe-Renard fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
119 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Børnenes forældre er denne gang taget på ferie i New York, og det er op til Onkel Erik at tage ansvar for sine nevøer og niecer, eller i hvert fald forsøge på det. Alt ser dog ud til at gå fint - lige indtil Jan og Michael tager en lille køretur i fars nye sportsvogn… Mekanikerregningen bliver 30.000 kr., og børnene overtaler derfor Onkel til at åbne et hotel i deres eget hus. Hotellet bliver hurtigt fyldt, men ikke alle er lige nemme gæster at have på besøg. Og den skrappe fru Flinth er absolut ikke tilfreds med børnenes succesfulde hoteldrift!

Min Søsters Børn Alene Hjemme

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Min søsters børn alene hjemme
Instruktør Martin Miehe-Renard
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere