baskin

Er en Fantasy, Gyser film instrueret af Can Evrenol med skuespillerne Mehmet Cerrahoglu, Ergun Kuyucu, Şevket Süha Tezel, Berat Efe Parlar fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En politipatrulje gennemsøger en forladt bygning, da de pludselig ender midt i en satanisk sort messe. Snart viser det sig, at døren til bygningen i virkeligheden er en port til Helvede. Baseret på Evrenols skrækindjagende kortfilm af samme navn, og med lige doser Clive Barker og Dario Argento blandet med H. R. Gigers surrealistiske skrækkunst, byder den tyrkiske Baskin på et mareridtsagtigt kompendium af scener, der kan få selv den mest forhærdede gyserfan til at ryste.

baskin

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser
Originaltitel baskin
Instruktør Can Evrenol
Udgivelsesår 2015
Tags genindspilning(remake), COP, frøen(frog), baseret på kort film(based on short film), vanvid(madness), tyrkisk horror(turkish horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere