We Don't Belong Here

Er en Familie , Drama film instrueret af Peer Pedersen med skuespillerne Annie Starke, Adrian Enscoe, Kaitlyn Dever, Catherine Keener fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
59 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Alle familier har hemmeligheder, men familien Green er anderledes - deres hemmeligheder er virkeligt seriøse. Da Max forsvinder, finder hans mor og hans tre søstre ud af, at mere end et af børnene hjemsøges af en mørk fortid.

We Don't Belong Here

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel We Don't Belong Here
Instruktør Peer Pedersen
Udgivelsesår 2017
Tags drama
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere