Gia

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Michael Cristofer med skuespillerne John Considine, Louis Giambalvo, Rick Batalla, Holly Baker fra 1998

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Navnet Gia Carangi dominerede sidst i 1970'erne den internationale modeverden, men allerede som 26-årig blev hun lagt i graven. I 1977 ankommer den 18-årig Gia (Angelina Joline) til New York i håb om at forfølge sine modeldrømme. Hun er mørk og anderledes og indtager byen med storm. Hun finder en moderskikkelse i agentur-chefen Wilhelmina (Faye Dunoway) og en elsker i makeupartisten Linda (Elizabeth Mitchell), men dette kan ikke redde den vilde pige, og hun kastes ud i et misbrug. Hun dør i 1986 af AIDS, som én af de første kvinder i Amerika.

Gia

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Gia
Instruktør Michael Cristofer
Udgivelsesår 1998
Tags biografi(biography), aids, afhængighed(addiction), mode(fashion), Top model
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film