Kate & Leopold

Er en Romantik, Fantasy, Komedie film instrueret af James Mangold med skuespillerne Natasha Lyonne, Charlotte Ayanna, Breckin Meyer, Josh Stamberg fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kate McKay er en succesrig forretningskvinde fra det 21. århundrede. Leopold er en charmerende, single adelsmand fra det 18. århundrede. En dag opdager Kates eks-kæreste en portal, der fører ham tilbage til det 19. århundrede. Her støder han ind i Leopold, der følger med tilbage til New York i det 21. århundrede. Da Kate og Leopold møder hinanden, gløder romatikken på tværs af tiden, der har skilt dem ad...

Kate & Leopold

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Komedie
Originaltitel Kate & Leopold
Instruktør James Mangold
Udgivelsesår 2001
Tags tid rejse(time travel), Kys(kiss), Kærlighed af ens liv(love of one's life), hemmelighed Kærlighed(secret love), elsker (kvinde)(lover (female)), fortiden(past), fisk ud af vand(fish out of water)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film