Krybskytterne på Næsbygård

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne John Meyer Lassen, Baard Owe, Svend Erik Larsen, Bertel Lauring fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På godset Næsbygaard går den gamle godsejer og savner barnebarnet Martin, der er på en kvægfarm i Texas for at lære noget om landbrug. Det er netop i en tid, hvor han også træner hårdt til galop-løbet om kongens ærespræmie. For at hjælpe på humøret får de besøg af nogle københavnske feriebørn. Da der opstår store problemer omkring krybskytteri på godsets jord, er børnene med til at opklare sagen. Pludselig bliver godsets galophest dog syg. Men heldigvis kommer unge Martin hjem fra Texas i rette tid.

Krybskytterne på Næsbygård

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Krybskytterne på Næsbygård
Instruktør Alice O'Fredericks, Ib Mossin
Udgivelsesår 1966
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere