I skyttens tegn - Agent 69 Jensen

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Werner Hedman med skuespillerne Bent Henrik Rohweder, Ricky Bruch, Paul Hagen, Else Petersen fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Filmen handler om jagten på en pudderdåse indeholdende hemmelige planer om raketbaser. Den tager sit udgangspunkt i en natklub, hvor alle contra - og dobbeltagenter fra øst og vest har sat hinanden i stævne for at udkæmpe årets slagsmål om den dyrebare pudderdåse. De danske agenter vinder. Men i flyet hjem forsvinder dåserne i lommer og tasker hos et selskab af smukke mannequinner. Agenterne opdager det, men har efter landingen samme problem: hvordan får man igen fat i dåserne? Den vilde jagt sætter ind.

I skyttens tegn - Agent 69 Jensen

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Agent 69 Jensen i Skyttens tegn
Instruktør Werner Hedman
Udgivelsesår 1978
Tags kun Køn(unsimulated sex), dansk(danish), erotiske film(erotic movie)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film