The Constant Gardener

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Fernando Meirelles med skuespillerne John Sibi-Okumu, Archie Panjabi, Danny Huston, Keith Pearson fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

Aktivisten, Tessa Quayle bliver fundet myrdet i en fjerntliggende del af det nordlige Kenya. Tessas ledsager, en læge, ser ud til at være flygtet fra mordstedet, og sporene peger på et affektmord. Medlemmerne af den britiske højkommission i Nairobi formoder, at Tessas enkemand, deres rolige og uambitiøse kollega, Justin Quayle, vil overlade efterforskningen til dem. Men de kunne ikke tage mere fejl. Plaget af samvittighedskvaler overrasker Quayle alle ved at drage ud på en personlig odyssé, som fører ham tværs over det afrikanske kontinent.

The Constant Gardener

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel The Constant Gardener
Instruktør Fernando Meirelles
Udgivelsesår 2005
Tags folkedrab i Rwanda(genocide in rwanda), aids, diplomat, Nairobi, politiker(politician), farmaceutiske industri(pharmaceutical industry), kræft(cancer), lighuset(morgue), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film