housesitter

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Frank Oz med skuespillerne Suzanne Whang, Roy Cooper, Mary Klug, Peter MacNicol fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Steve Martin og Goldie Hawn er stjernerne i denne forfriskende romantiske komedie om, hvad der sker, når man fortæller en lille hvid løgn. Da artitekten Newton Davis´s kæreste, Becky, afviser hans frieri, bliver hans nyopførte drømmehus pludselig kun et tomt minde om hendes afvisning. Det vil sige, indtil et tilfældigt møde med Gwen vender op og ned på hans liv. Gwen er blevet nysgerrig efter at have hørt Newtons historie, og beslutter sig for at besøge huset, hvor hun ender med at flytte ind på egen hånd. Energisk og opfindsom som hun er, begynder Gwen at pynte op på huset og charmer sig ind hos Newtons familie og naboer ved at udgive sig for at være hans nye hustru! Gwen bliver tilmed gode venner med Becky, der begynder at se helt nye sider ved Newton hun ikke troede fandtes.

housesitter

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel housesitter
Instruktør Frank Oz
Udgivelsesår 1992
Tags familie(family), løgn(lie), falsk identitet(false identity), arkitekt(architect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film