kærlighed ved første slag

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Thomas Cailley med skuespillerne Antoine Laurent, Kevin Azais, Lerda Thibault, Rémi Brunner fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Arnaud tager tingene som de kommer og hans sommer ser ud til at skulle gå med arbejde i familiens virksomhed og at hænge ud med vennerne. Men så møder han Madeleine. Hun ser verden temmelig anderledes end Arnaud og forbereder sig på krig, død og ødelæggelse. Hun vil i hæren og træner til en militær boot camp. Arnaud fascineres af pigen med det hårde ydre, og i stedet for at finde ud af hvad han vil med sit liv, melder han sig til samme boot camp som Madeleine. Boot campen er hårdere end forventet, og mens Madelaine kæmper for at holde folk ude og paraderne oppe, kæmper Arnaud en kamp for at bryde gennem Madeleines facade.

kærlighed ved første slag

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel kærlighed ved første slag
Instruktør Thomas Cailley
Udgivelsesår 2014
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), skov(forest), Frankrig(france), militære(military), unge voksen(young adult), uddannelse Camp(training camp), Survivalist
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere