kaptajn corelli's mandolin

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af John Madden med skuespillerne Penélope Cruz, Irene Papas, Mihalis Giannatos, Christian Bale fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Captain Corelli's Mandolin beskriver den kærlighedsaffære, der langsomt spirede mellem den italienske kaptajn Antonio Corelli, en uimodståelig og charmerende officer med en lidenskab for at spille på mandolin, og Pelagia, en stolt og ambitiøs ung kvinde, der bor på den græske ø Cephalion under 2. Verdenskrig. Da Corelli og hans kompagni ankommer for at besætte øen, ser de frem til opholdet som en ren græsk ferie med vin, kvinder og sang. Til at begynde med afskyr Pelagia og de andre øboere de uindbudte gæster, men italienernes charme og lidenskab nedbryder de kulturelle forskelle, og Pelagia begynder at se Corelli, som den mand, han virkelig er: fuld af livsglæde, kærlighed til musikken og kærlighed til Pelagia selv.

kaptajn corelli's mandolin

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel kaptajn corelli's mandolin
Instruktør John Madden
Udgivelsesår 2001
Tags modstand fighter(resistance fighter), officer, græsk ø(greek island), mandolin, italiensk soldat(italian soldier), græsk historie(greek history), italiensk hær(italian army), allierede styrker(allied forces)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere