trenk - den lille ridder

Er en Familie , Animation film instrueret af Anthony Power med skuespillerne Georg Sulzer, Johannes Zeiler, Denis Lyons, Axel Prahl fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* 9-årige Trenks største ønske er at blive en ridder. Han har masser af mod, men som en fattig bondedreng virker hans drøm umulig. Trenk er træt af at blive behandlet uretfærdigt af sin onde herre, så han drager afsted mod storbyen med sin ven, grisen Piggeldy, for at søge lykken. I byen ved ingen, hvor Trenk kommer fra, og han får et tilbud om at komme i lære hos ridderen Sir Hans. Thekla - Sir Hans' datter - har altid selv drømt om at blive ridder, og overbeviser Trenk om at lære hende alt det, han selv lærer. Sammen bliver Trenk og Thekla en uovervindelig duo, og snart synes Trenks drøm at være gået i opfyldelse, så længe ingen opdager sandheden om hans ydmyge baggrund.

trenk - den lille ridder

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel trenk - den lille ridder
Instruktør Anthony Power
Udgivelsesår 2015
Tags Ridder(knight), middelalderlige gange(medieval times), riddere(knights)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film