Den Lille Havfrue II: Havets hemmelighed

Er en Animation film instrueret af Jim Kammerud med skuespillerne Max Casella, Edie McClurg, Rene Auberjonois, Cam Clarke fra 2000

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Nu er Ariel tilbage, denne gang er hun blevet alvorlig og voksen, og det er derfor hendes 12-årige datter Melody, der er den centrale hovedfigur. Som spæd var Melody en fingerspids fra at ende i fangarmene på Ursulas fæle søster Morgana, så Ariel svor på, at datteren aldrig måtte komme i nærheden af havet og Morgana igen. Men man kan ikke bekæmpe sine instinkter. Melody elsker havet, som var hun en fisk, og da hun tror moren hader havet og ikke kan forstå hendes længsel efter de åbne hav, lusker hun i det store blå uden at fortælle nogen om det.

Den Lille Havfrue II: Havets hemmelighed

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Little Mermaid II: Return to the Sea
Instruktør Jim Kammerud
Udgivelsesår 2000
Tags drøm(dream), fe fortælling(fairy tale), Havfrue(mermaid), undervands City(underwater city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere