renoir

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Gilles Bourdos med skuespillerne Carlo Brandt, Jean-Marc Bellu, Laurent Poitrenaux, Cecile Rittweger fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Côte d'Azur, 1915. I sit livs efterår kæmper Pierre-Auguste Renoir med tabet af sin kone, sin lammende leddegigt samt med nyheden om, at hans søn Jean er hjemvendt hårdt såret fra krigen. Men da den unge og frisindede Andrée træder ind i deres tilværelse, ændres livet og livsanskuelsen for evigt hos både den store kunstmaler Renoir og for hans søn, den kommende mesterinstruktør, Jean Renoir. Pierre-Auguste Renoirs arbejde taler for sig selv, han er en af de mest begavede malere verden nogensinde har set, og hans søn, Jean, en af verdens vigtigste filmskabere, der dikterede en helt ny filmform. Renoir skildrer tiden, hvor de begge finder en ny mening med livet.

renoir

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel renoir
Instruktør Gilles Bourdos
Udgivelsesår 2012
Tags maleri(painting), berømte maleri(famous painting)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film