Vores Livs Ferie

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Paolo Virzì med skuespillerne Christian McKay, Mark Ashworth, Dana Ivey, Chelle Ramos fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Ella og John har været gift i mange år og trænger til et spontant eventyr. Til deres voksne børns store overraskelse stikker ægteparret af i en gammel autocamper og kører ud på Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder om fortid og fremtid. Det er nu Ella og John har chancen for at mindes et ægteskab drevet af passion og hengivenhed men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer lige til det sidste.

Vores Livs Ferie

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel The Leisure Seeker
Instruktør Paolo Virzì
Udgivelsesår 2018
Tags Road film(road movie), lærer(teacher), ældre(elderly), Road tur(road trip), Florida, demens(dementia), Alzheimers sygdom(alzheimer's disease), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), Winnebago, rekreative køretøj(recreational vehicle), ældre par(elderly couple)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere