Peddersen & Findus: Den lille drillepind

Er en Musik, Familie , Komedie film instrueret af ali samadi ahadi med skuespillerne Lilian-Maria, Ulrich Noethen, Caroline Schreiber, ali samadi ahadi fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Den rare, gamle opfinder Peddersen føler sig lidt ensom i sit røde, svenske hus. Naboen, Beda, forærer derfor Peddersen en kattekilling, som han døber Findus. Da han opdager, at katten kan tale, bliver de to uadskillelige venner. Siden indlemmer Peddersen en ny hane i sin hønsegård, og han giver den så meget opmærksomhed, at Findus frygter, at han er ved at miste sin bedste ven.

Peddersen & Findus: Den lille drillepind

Detaljer

Genre Musik, Familie , Komedie
Originaltitel Pettersson und Findus - Kleiner Quälgeist, große Freundschaft
Instruktør ali samadi ahadi
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere