Mary Poppins

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Robert Stevenson med skuespillerne Alma Lawton, Don Barclay, Glynis Johns, Reta Shaw fra 1964

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Musicalen om den magiske barnepige Mary Poppins er blevet kaldt verdens bedste - og med god ret, for der er sang, magi og muntre optrin for hele familien i denne pragtfulde klassiker. Den stive bankmand Mr. Banks leder efter en barnepige til sine to uvorne unger, men ikke i sin vildeste fantasi havde han kunnet forestille sig en barnepige som Mary Poppins. Fra det øjeblik hun sætter sine ben i huset er intet det samme - Mary Poppins har nemlig magiske evner og en paraply, der gør at hun kan flyve.

Mary Poppins

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel Mary Poppins
Instruktør Robert Stevenson
Udgivelsesår 1964
Tags barnepige(nanny), London, musik(music), forældre børn forholdet(parents kids relationship), Magic, dans(dancing), Brother søster forholdet(brother sister relationship), titel talt af karakter(title spoken by character), Bank, berømte score(famous score), tillid(confidence), griner(laughing), skorsten Fejemaskine(chimney sweeper), Live handling og animation(live action and animation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film