Rodeoprinsessen

Er en Familie , Drama film instrueret af timothy armstrong med skuespillerne Richard Levi, Drew Waters, Frankie Faison, James Cromwell fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Ida clayton (Bailee Madison) har aldrig mødt sin far, som er rodeo-rytter, og nu mener hun, at det er er på tide. I sin søgen efter at finde ham, møder hun the Sweethearts - en gruppe talentfulde, kvindelige rodeo-ryttere, som den tidligere rodeostjerne Terence Parker(James Cromwell) står i spidsen for. På trods af sin unge alder får den livlige Ida overtalt Parker til at lade hende træne, så hun kan forsøge at blive en del af de modige Sweethearts. Hvis det lykkes hende, har hun måske mulighed for at finde den "familie", hun har ledt efter. Blandt de medvirkende er også Jackson Rathbone, Alice Witt og Frankie Faison, som alle er med til at gøre Rodeoprinsessen til en spændende og rørende historie, der gør stort indtryk!

Rodeoprinsessen

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel Cowgirls N' Angels (HD)
Instruktør timothy armstrong
Udgivelsesår 2012
Tags Rodeo, Texas, hest(horse), Pige(girl), cowgirl, mangler far(missing father)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film