Bunny And The Bull

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Paul King med skuespillerne Noel Fielding, Sylvia Syms, Julian Barratt, Rich Fulcher fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Steven er styret af rutinen. Hans lille, britiske hjem er manisk kategoriseret - som af en skizofren Storm P. på stoffer. Efter mange år bag hjemmets trygge, alfabetiserede rammer kaster han sig hovedkulds ud i en mægtig rejse kontinentet rundt med vennen og trussetyven Bunny. Mens Steven ser frem til en dannelsesrejse af de helt store, inklusive de obligatoriske museumsbesøg, knalder Bunny sig gennem Europa. Stevens fantasi er dog stærkere end hans vovemod, og den egentlige rejse tager han i sin egen lejlighed blandt de mange minder og souvenirs, han har samlet på rejser fra år tilbage.

Bunny And The Bull

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Bunny and the Bull
Instruktør Paul King
Udgivelsesår 2008
Tags uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film