skjulte øjne

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Irene Winston, Raymond Burr, Gig Young, Ross Bagdasarian, Sr. fra 1954

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da den professionelle fotograf J.B. 'Jeff' Jeffries bliver rullestolsbundet på grund af et brækket ben, bliver han besat af at se sine naboers private dramaer udspille sig over gården. Da han begynder at mistænke en handelsrejsende for at have myrdet sin rappenskralde af en nabokone, beder Jeffries sin fortryllende overklassesveninde om hjælp til at undersøge den højst mistænkelige række af begivenheder. Begivenheder, der til sidst fører til en af de mest mindeværdige og gribende slutninger i filmhistorien.

skjulte øjne

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel skjulte øjne
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1954
Tags kæreste(girlfriend), nabo(neighbor), lejlighed(apartment), fotograf(photographer), sygeplejerske(nurse), sælger(salesman), voyeurisme(voyeurism), rekonvalescens(convalescence)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film