The Little Mermaid: Ariel's Beginning

Er en Animation film instrueret af Peggy Holmes med skuespillerne Samuel E. Wright, Kevin Michael Richardson, Sally Field, Kari Wahlgren fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Alle historier har en begyndelse. Men kun én begynder under vandet. Tag med på eventyr i en helt ny tegnefilm – langt tilbage i tiden, dybt nede i havet og dengang Ariel var ung, i det herlige undervandseventyr The Little Mermaid III: Ariel's Beginning. Ariel, hendes søstre og deres mor, dronning Athena, elsker musik over alt i verden og lever lykkelige i Atlantica. Men lykken forvandles pludselig til tragedie, da Athena belejres af pirater og forsvinder. Ariels far, havguden Triton, er sønderknust og forbyder al musik i hele havet, for altid! Men Ariel kan ikke forestille sig et liv uden musik og begynder i hemmelighed at lede efter andre, som deler hendes drøm. Hun møder fisken Tumle og den kalypsosyngende krabbe Sebastian. De bliver bedste venner med en fælles mission: at få genindført musikken i Atlantica!

The Little Mermaid: Ariel's Beginning

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel The Little Mermaid: Ariel's Beginning
Instruktør Peggy Holmes
Udgivelsesår 2008
Tags kvinde direktør(woman director), børn(children)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere