The Cleanse

Er en Fantasy, Komedie, Drama film instrueret af Bobby Miller med skuespillerne Oliver Platt, Johnny Galecki, Kevin J. O'Connor, Anjelica Huston fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Johnny Galecki (kendt fra “The Big Bang Theory”) spiller Paul Berger, en arbejdsløs, fattig mand med hjertesorger, der leder efter lykken. Da Paul ser en annonce for et spirituelt kursted, der lover en genstart på livet, melder han sig straks til, i håbet om at rense sig selv og ordne sit ødelagte liv. Men efter kun få dage opdager han, at rensningen er mere end bare almindelige toksiner… En del mere. Med Oliver Platt og Oscar-vinder Anjelica Huston som ledere af kurstedet, er The Cleanse en mørk, humoristisk, mærkelig og sjælfuld fantasi, der undersøger de indre dæmoner i os alle.

The Cleanse

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel The Cleanse
Instruktør Bobby Miller
Udgivelsesår 2018
Tags væsen funktion(creature feature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere