oh happy day

Er en Musik, Komedie, Diverse film instrueret af Hella Joof med skuespillerne Lars Knutzon, Søren Fauli, Mikael Birkkjær, Lotte Andersen fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hannah har i sin næstbedste alder trukket sig tilbage med mand og barn i en af de små byer, man plejer at skynde sig igennem. Men da hun vinder to billetter til gospelkoncerten i domkirken, bliver alting vendt på hovedet. Og før Hannah ved af det, har hun kørt hele det amerikanske gospelkor af sporet. Nu vil Hannahs forlystelsessyge veninde havde hende til at starte deres eget gospelkor, og den strandede amerikanske ”negerpræst” skal hjælpe. Hannah synes det er en rigtig dårlig idé. For hvem ved, om nogen vil opdage det talent, hun går og gemmer på?

oh happy day

Detaljer

Genre Musik, Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel oh happy day
Instruktør Hella Joof
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere