Emma & Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte

Er en Fantasy film instrueret af Søren Frellesen med skuespillerne Camilla Bendix, Sofia Callesen, Rune Tolsgaard, Lars Hjortshøj fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

11-årige Emma er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget. Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede Elverdronning, som har forbudt kærlighed i Elverriget. Emma får uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng, Rod, og de opdager at for at få barnet tilbage og redde kærligheden i Elverriget, skal de finde Elverdronningens frosne hjerte.

Emma & Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte
Instruktør Søren Frellesen
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere