fup eller fakta

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Ebbe Langberg med skuespillerne Jesper Langberg, Caja Heimann, Helle Hertz, Carl Ottosen fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I det indre København, i den rigtige gamle bydel, i grønthandler Mortensens (Ove Sprogøe) ejendom helt oppe under Tagskægget, bor de tre gode venner Kunstmaleren Richard Hansen (Morten Grunwald), Kunstmaleren Steffen (Jesper Langberg), Billedhuggeren Max (Willy Rathnov) samt deres veninde Louise Mørch (Helle Hertz). De har alle tre noget meget kedeligt tilfælles, De er ukendte og ludfattige. Pludselig ser det ud til, at lykken tilsmiler dem. Charlottenborg har antaget det billede, som Richard har sendt ind. Glad begiver han sig til Udstillingen, men kun for at opdage, at Udvælgelseskommiteen har antaget de to pakkasselåg som han har brugt som beskyttelse for sit billede, låg som han til dagligt bruger at afstryge sine pensler af på.

fup eller fakta

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel fup eller fakta
Instruktør Ebbe Langberg
Udgivelsesår 1967
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere