Van the Man

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Walt Becker med skuespillerne Tim Matheson, Erik Estrada, Kal Penn, Tara Reid fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Van Wilder skal snart til at læse på syvende år på universitetet. Men den afsluttende opgave ligger fjernt fra hans tankegang. Han er nemlig en fest-abe, og med en personlig assistent og et slæng der beundrer ham ulige meget, kører Van Wilder i den grad i frigear. Han holder de vildeste fester, hvor selv de upopulære bliver populære. Han samler penge ind til velgørenhed, og han er intet mindre end en levende legende på sit kollegium. Men da Vans far nægter at finansiere flere af Vans regninger, bliver han nødt til at vende de vildeste fester til "et plus på bundlinjen". Med andre ord: der skal profiteres på festerne.

Van the Man

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel National Lampoon’s Van Wilder
Instruktør Walt Becker
Udgivelsesår 2002
Tags Køn(sex), College, doggystyle, flirte(flirting), Exposé, sparsomt klædt kvinde(scantily clad female), Pug, Bon Bon, broderskab løfte(fraternity pledge), græsk brev(greek letter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film